Ahad, 6 Mei 2018

PROMO SET

Sahabat2 nak set yang mana satu????
Jom buat pilihan...
Harga kasih sayang...

Nak?
www.wasap.my/60193370831/PmSetPromoHB

Nak jadi pengedar sah & buat duit raya?
www.wasap.my/60193370831/NakJadiPengedarSTG

Selasa, 24 April 2018

PUNCA UTAMA terjadinya TOMBONG @ RAHIM KEMBANG?




.
Tau x PUNCA UTAMA terjadinya TOMBONG @ RAHIM KEMBANG?

Sangat berisiko pada :

πŸ‘‰Wanita yg tak suka makan jamu & banyak minum ais.

πŸ‘‰Wanita lepas bersalin tak makan jamu & tak menyusukan bayi, rahimnya tak berapa nak kecut sepenuhnya.

πŸ‘‰Wanita yg "berani" bersama suami ketika dlm pantang!

Jadinya,
Rahim yg kembang akan mudah turun. 
Lama kelamaan mulut rahim terkeluar dari cik bunga. 
Biasanya situasi ni mengambil masa 3 ke 6 tahun utk terkeluar!
Mulut rahim atau servik yg tersembul keluar itulah yg kita panggil TOMBONG!!!

Cara utk KECUTKAN RAHIM serta elak rahim dari turun & terkeluar HB mencadangkan sahabat2 mengamalkan herba Maharani kerana herba ni lengkap untuk semua keperluan wanita.. hanya 1 kotak untuk kesihatan yang optimum.

Selain itu, rajin2 la pergi berurut dgn mak bidan..hehe😘😘
Cegah sebelum parah.

Sharing is caring....  :) ;) :)



Untuk belian secara online sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡


Untuk belian secara terus dari HB sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡


Untuk menjana pendapatan tambahan sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡












Isnin, 23 April 2018

Seronok dpt bantu biz partner jana income.

..
Seronok dpt bantu biz partner jana income.
Lebih seronok bila mereka tersenyum wpon bonus pertama hanya 2 angka.
sapa nk bagi kan, 
Sekali bln ke2 terus 3 angka.
.
Apa maknanya di sini?
Bila dah nmpk jalan, fokus & terus buat dengan hati. 
Hadirkan hati dalam setiap perkara kerana Allah.
Inn sha Allah.
Allah akan bersama mereka yang berusaha..
Inn sha Allah, HB akan terus bersama #ProjekSTG.

Haaa.
Jika anda teringin nak ada income ke2 seperti mereka di bawah..
Jum bermulalah dengan TINDAKAN.

Jangan lupa tempah tempat anda sekarang sebelum kuota April penuh.
HB akan terus bersama mereka yg NAK.
Yang xNAK, HB tetap akan terus berjalan bersama yg NAK.
.
Jangan kata HB xpayung  😍😍😘😘
.
#AudieLeadWithLove|#MudahnyaBerbizOnline |#ProjekSTG_BizOnlineModalRM50


















PROMOSI MIN KAFFE


7 HARI LAGI BAKAL BERAKHIR.

.
buat pecinta #MinKaffe.. jom cecepat grab untuk stok harian & stok Ramadhan yang bakal tiba.
Alangkah bestnya jika kita dapat laksanakan ibadah puasa tanpa #Gastrik & #Migrain di siang hari & malamnya segar bertenaga dengan ibadah Tarawih.
.
Bagaimana untuk dapatkan promosi ini?
Beli 1 Set ( beli 11 percuma 1)
Beli 2 Set ( beli 22 percuma 2)
samada beli sendiri2 @berkongsi dengan adik beradik/ kawan2/ jiran tertangga yang suka amalkan kupi siht ini.
.
Janji dapatkan set promosi ini kerana harganya lebih murah daripada biasa2 di pasaran. Mmg xakan dapat promo sebegini lagi selepas 30 April 2018. Mungkin tahun depan... Inn sha Allah..
.
Kenapa perlu cuba kopi sihat ni?
Terlalu banyak manfaat yang telah dikongsikn oleh pengamal kopi sihat ni..
❤️


Untuk belian secara online sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡


Untuk belian secara terus dari HB sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡


Untuk menjana pendapatan tambahan sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡














Ahad, 22 April 2018

FREE COST MARKETING.


Pernah jumpa iklan produk Hai O di BillBoard kat highway² @ jalan2 utama negara ? Atau dengar dalam radio /Tv pasal produk min kaffe @ Marine Essence ?

Haaa, ini lah salah satu cara #SHOM tolong usahawan mereka seperti HB dan sahabat2 #STGian yang lain. 😘😍

√ Iklan di Billboard, Majalah, Suratkhabar, TV, Radio dan semua cabang media di URUSKAN OLEH #SHOM sendiri.
√ Pakai duta si Fazura dan Professor Datuk Jimmy Choo tu, #SHOM yang bayar perkhidmatan dorang.
√ Guna khidmat pereka fesyen Rizman Ruzaini pun #SHOM yang bayar dorang.
√ GST #SHOM yang tanggung

Kira nya semua KOS IKLAN dan MARKETING yang mahal² tu, 
Semua #SHOM yang tanggung. 
Syarikat bantu usahawan untuk FOKUS meniaga je. 
Kita Usahawan Hai O buat apa?

Kita follow semua yang #ProjekSTG ajar. 
Kita follow tips dan ilmu yang diajar oleh Tuisyen STG. Kita FOKUS jer.

Kita meniaga sampai boleh dapat BONUS BESAR. 
Dan BONUS yang kami dapat tu adalah BERSIH, tanpa kos overhead. Malah slip bonus tu boleh di guna pakai sebagai SLIP INCOME untuk beli impian kita.
In shaa Allah. Janji besarkan bonus dulu.

Kita meniaga guna kaedah FREE COST MARKETING. 
Guna FB personal. Guna instagram. Guna group wassup atau telegram. Guna blog. 
Semua yang FREE. Bijak kan?
Semua di bantu. 
Tinggal kita buat atau tak je. 
Keep Doa, Usaha. istiqamah & Tawakal. 
in shaa Allah ada hasil nya nanti. 
Aamiin².

Jummm... jadi sebahagian daripada "kita" yang free cost dgn jd pengedar yang sah..



















Rabu, 18 April 2018

YANG PENTING SELESA KETIKA A. B. C



Siapa xsuka.. mmg xtahu laa.
HB mmg xsuka kalau setiap jam kena ke bilik air utk tukar pad... lagi xsuka kalau ada kebocoran di panties sampai semua org tahu kita sedang A. B. C.. malu owhhh.
Lagi2 kalau nak pergi trip atau ada event. Mmg xsenang hati di buatnya.
.
Tapi sejak kenal dgn #BioSeleza mmg dah xgundah gulana dah...
Apa ja aktiviti... okeh sajaa. Yeay..
.
Nak cuba?





Untuk belian secara online sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
https://AndaBuatAndaDapat.sahajidahhai-o.com.my

Untuk belian secara terus dari HB sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
www.wasap.my/60193370831/PmBioSeleza

Untuk menjana pendapatan tambahan sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
www.wasap.my/60193370831/NakJoinProjekSTG









Selasa, 17 April 2018

Jom bertukar kepada Set Me


Rambut gugur?
Kelemumur?
Rambut tak terurus?
Masalah kulit gatal/sensitif?
Jerawat?
Jeragat?
Chicken pox?
Kurap?
Tuam kulit/ Lampin?

Anda mempunyai Masalah seperti di atas?

Jom bertukar kepada Set Me ni..
Segala masalah di atas.. Inn sha Allah..Dapat diatasi dengan mudah...

Semua bahan2 adalah natural ada dalam Set ME ni..
Tak perlu takut bagi yang kulit sensitif tu..
Selamat digunakan Set ME & Mudah dibawa kemana sahaja..

Anda belum ada?
Usah bimbang..HB ada..Ready Stock..
Nak beli..? Pm tepi dgn HB..


Untuk belian secara online sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡

Untuk belian secara terus dari HB sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡

Untuk menjana pendapatan tambahan sila klik πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡



#ProjekSTG |#AudieLeadWithLove |#MudahnyaBerbizOnline
❤️πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•












Isnin, 16 April 2018

Kami "bantu buka peluang".

Eleh.... baru dapat boNus sen-sen je pun, dah heboh 1 kampung.

Upload gambar akaun la, makan-makan guna bonus  la, jalan-jalan guna bonus la.

Nak menunjuk lah tu.

Baru dapat rezeki lebih sikit dah nak menunjuk-nunjuk. Eh!!! kitorang keje gaji 4k / 5k sebulan tak heran pun, tak pernah pun uplaod gambar macam korang.

hahaha.. kesian betul tengok penjual ni, macam tak penah dapat duit...
.
.
JAWAPAN SAYA :

Anda keja makan gaji, income 10k ke 20k ke... itu keja awak!!!

Sehebat mana pun keja awak, awak tak boleh bantu kawan awak untuk dapat sama jawatan dan gaji macam awak.

Jadi memang lah awak tak perlu nak tunjuk bukti gaji awak tu.

Berlainan dengan kami ni, kami buat bisnes disamping membantu rakan-rakan kami untuk turut sama cipta pendapatan lumayan setiap bulan.

kami upload gambar sebenarnya bukan niat nak riak atau bangga diri, kami hanya nak buktikan bahawa bisnes sen-sen ni dapat bantu ramai org untuk ubah hidup mereka.

Kami "bantu buka peluang".

Saya nak tanya awak. Apa yang awak boleh buat untuk bantu rakan-rakan awak keluar dari masalah kewangan mereka?

Boleh awak bagi jawatan awak kat kawan-kawan awak? Ataupun sekurang-kurangnya awak tolong bayarkan bil-bil utiliti kawan-kawan awak? Boleh?

Jangan hanya nampak yg tesurat, tp lihat yang tersirat

#STG mmg boleh beli impian.
Just follow-mentor-ilmu jerr.

Kami ikhlas nak tolong bagi jalan. Selebihnya atas usaha dan niat sendiri. *Nak ubah tau tak.*
Tu jerr...   😘

#iheartstg
#liveinhappylife

Selasa, 20 Mac 2018

JOM TAMBAH DUIT POKET DENGAN MIN KAFFE

Sebab ramai sangat tercari-cari MIN KAFFE yang sangat sedap ☕☕☕ni..HB nak buka peluang kat semua untuk tambahkan duit poket ...Nak ke memang nak..😉

Ok, awak start sharing kebaikkan min kaffe dan jual 5 kotak sehari.

1 hari = 5 kotak Min Kaffe
Untung runcit RM600 sebulan.
Itu baru jual 5 kotak sehari..kalau 10 kotak dah RM1200 sebulan..wow!

Belum campur bonus tiap bulan ikut pangkat,, ikut percent,,itu yang RM💰💰💰,  part peluang bercuti ✈✈✈..belum cerita lagi....

BEST sangat ke sangat BEST.

utk jadi AGENT SAH,  bermula dengan RM50.
Cepat pm HB..HB guide.

www.wasap.my/60193370831 ¦  #ProjekSTG ¦ #MeroketRM1KSeminggu ¦ Online Jer dgn Modal #RM50 ¦ fb : Hasma Bokhri 019.337 0831 ¦ AJL 93033 ( 763664 ) ¦
#AudieLeadWithLove
#AudieTowards3Million

Untuk mendaftar & membeli secara online... sila klik 👇👇👇

https://AndaBuatAndaDapat.sahajidahhai-o.com.my


Selasa, 6 Mac 2018

HERBA PERAWAN



kredit to intan mahsuri. 
Tq atas sharing

Saya Intan umur 42 thn ibu kepada 7 org cahayamata dan isteri kepada seorang sahaja suami😊 juz nk sharing ttg #Maharani dan #bbpluscollagen yg sya mula amalkan bermula pada pertengahan tahun 2017 mmg sangat2 bagus dan menyakinkan saya,sebelum ni pernah cuba mcm2 supplemen tapi semenjak kenal dng 2 jenis supplemen ni saya tk berganjak lagi dah dn terus konsisten mengunakannya sebagai supplemen saya sehingga hari ini..

Mmg banyak perubahan yg ketara dn terkesan dng makan jamu maharani dan bbplus collagen ni badan sihat,mantap luar dn dalaman semestinyaπŸ˜‚πŸ‘,antibodi jd kuat kulit cerah dan makin gebu (yg ni encik husband yg ckp)hehe... senang cite mmg best la dn sngat terbaikkk.. aset kita hak kita n nk pakai lama jadi jaga baik2 πŸ˜‰πŸ‘




------------------------------------------------------------------------------  

Haa.. meh cepat2 grab.. 
Sebab next month 01 APRIL 2018  dh naik harga.. dr RM 98>>RM 120.


Belian online ?
Just  klik

https://AndaBuatAndaDapat.sahajidahhai-o.com.my  

ATAU



Ahad, 4 Mac 2018

BISNES TANPA KOS

Kalau dulu HB  perlu ambil order kemudian beli melalui sistem lepastu key-in alamat customer untuk pos .
Sekarang dah ala2 LAZADA / ZALORA/ SHOPEE !
Pembelian customer terus masuk dalam sistem dan HQ yang akan uruskan bagi pihak HB  .
HB?
Tunggu bonus masuk dlm akaun jaaa... Syioknya !!
Betul2 bisnes tanpa kos .
Untuk jadi ahli hanyalah RM50 .
Kemudian untung runcit untuk setiap produk ialah 10%-20% .
Kemudian layak dapat bonus 3%-41% !!
HB tak pernah jumpa company macam SHOM yang sentiasa upgrade untuk memudahkan agent .
.
Bersyukur STG pilih SHOM .
Bersyukur juga mentor2 STG memang bijak dan baik .
Bahagia HB di sini 😘
Mau jadi agent , pm HB , HB guide .
.
Untuk membeli dengan harga ahli , click link ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

Kemudian pilih JOIN NOW 😊  jika ingin membeli dengan harga ahli yang lebih murah. 


#ProjekSTG #Audie_LeadWithLove

Rabu, 28 Februari 2018

HEBATNYA BIZ ONLINE.... projekSTG


    
Bersama sahabat Audie HB semuanya comel2 πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
Memakai persalinan hanbok sebelum masuk istana
Terasa macam dlm drama klasik Korea
yg HB  sokaaa.....Jewel of the Palace
Pengalaman manis di bumi asing
Dari tak reti dan buta tentang  bisnes online
HB  dah sampai kat Korea....
Mula drp zero to hero
Yg nak join takyah nak fikir macam2
Sistem , ilmu dan mentor terus terbimbing ..
Cepat join cepat buat cepat dpt
Murah  sangat Rm50 free body wash.


#BizonlineRm50GayaSTG
#Audie_LeadWithLove
#MengubahLandskapKehidupan

Be A Part Of Us


πŸ‘‰Korea sudah..
πŸ’•Europe coming..πŸ’•

Siapa suka melancong?? ~ ALL SPONSORED TRIP ??
Kalau pergi suami isteri >> Pakej bulan madu...
Hotel 5 bintang, Bas selesa, Laluan khas....
Tourist guide & Tourist Manager yg sangat best...
.
Hanya RM50 shj keahlian dan kami akan guide anda dengan Modul Tuisyen Biz Online ..Projek #MeroketRM100Seminggu
Tak faham - chatting room 24 sehari di buka
Sampai ke luar negara pun leader & mentor guide
.
Utk MAC >> 6 orang yang bersungguh2 nak buat side income dan pergi melancong free ke Swiss Paris German >> pm HB  cepat2.. ... 6 org pertama akan dapat hadiah misteri....
.
www.wasap.my/60193370831/pmProjekSTG


Jemput ke Virtual Online Shop HB

https://AndaBuatAndaDapat.sahajidahhai-o.com.my



#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#5StarFREETRIP

Isnin, 19 Februari 2018

Peluang yang patut di sambut

6 ORANG SAJA!!!
.
HB  ingin membuka & berkongsi peluang sesiapa aja yg mahu tambah pendapatan atau minat buat duit lebih melalui business Online... Partime & Full Time

¤ Tak kira perempuan atau lelaki
¤ Tak Kira Pelajar U,  suri rumah,  berkerja
    Bersara...
¤ Tak kira kelayakan dan pekerjaan
¤ Business Online yg santai-santai
¤ Ada Smartphone
¤ Ada kuota Internet

Tak pandai berberniaga???...HB boleh ajar sampai pandai
Pendaftaran RM50...dpt percuma

👇👇👇👇👇👇👇👇
♡Mentor                                                     
♡ Sistem                                                
♡ Elmu                                      
♡ Online & Offline Coaching
1 Bodywash bernilai RM38. 00

Senang2 nk tau apa bisnes yg HB  buat ni..meh kita cittaaa2.
www.wasap.my/60193370831/pmProjekSTG 😍😍

#ProjekSTG
#AUDIE_LeadWithLove

Isnin, 12 Februari 2018

THE REAL WINNER



THE REAL WINNER IS TEAMWORK!
APA YANG PENTING.. KERJASAMA
YEAY...WONDERPET.🀩🀩🀩

Teamwork. .kami sama2 berjaya. .
Teamwork. .kami sama2 terbang ke Korea. .
Teamwork. .sales kami mencecah 7angka sebulan!!

STG mengajar kami bekerja secara berjemaah. .Walaupun hanya kenal di alam maya. .
Bukan penghalang untuk kami saling bekerjasama meledakkan sales team #AUDIE_LeadWithLove setiap bulan❣️

Sekaligus ukhwah terjalin. .Syukur Allah. .

Nak berjaya. .tak boleh duk saja goyang kaki. .! 
Sama2 buat. .sama2 dapat!

#ProjekSTG
#Audie_LeadWithLove
  Vivaldi-Park-Yangpyeong KOREA.




MASALAH WANITA..


.
.
Maaf jika perkongsian terbuka ini mengganggu sahabat2..
Tapi inilah situasi yang berlaku kan?
.
Kadang2 perkara ini lah yang menganggu mood & perjalanan aktiviti harian wanita..
Tu yang kadang2 timbul istilah..moody laa..mood swing la..

Sebab kedatangan haid setiap bulan akan mengalami:-

🌞 kehilangan darah sehingga 50mls
🌞 kehilangan tenaga hampir 24 JAM!
🌞 tidak bersemangat,letih lesu,tidak bermaya
🌞 sakit pinggang (senggugut),kegatalan & tidak selesa di Bahagian organ wanita
🌞gatal2 kerana pemilihan TUALA WANITA YANG SALAH & jangkitan bakteria!
🌞 berbau busuk & hanyir

Jom cuba dengan #BioSeleza.. tak rugi melabur untuk keselesaan & kesihatan tiap bulan kerana mahkota wanita begitu berharga..

Sebab BS tiada bau2, multipurpose use, tiada kebocoran + kain kapas selesa sangat weh...
mood happy, tenang bila datang bulan hubby pun suka.

Beli kombo set boleh (lebih jimat).
Nak beli loose pack pun boleh jer .
Dengan pembelian Sekotak BS bakal mendapat Femi9 percuma πŸ˜ƒπŸ˜ƒ.


Semoga bermanfaat buat mereka yang memerlukan..

Sharing is caring....  :) ;) :)
Togetherness via #ProjekSTG #AUDIELeadwithlove
#ProjekMeroketRM1KSeminggu

www.wasap.my/60193370831/pmBioSeleza

Beli online  &  jana pendapatan... klik  di siniπŸ‘‡πŸ‘‡

https://AndaBuatAndaDapat.sahajidahhai-o.com.my




Salam ceria...




Senyum adalah sedekah...
Senyum adalah tarikan rezeki...
Senyum adalah energy positif...
Maka senyumlah semoga hari anda ceria sepanjang perjalanan dalam mencapai impian & harapan..:)

p/s...: Terima kasih kerana anda menjadi sebahagian dari insan2 istimewa HB...


www.wasap.my/60193370831/pmProjekSTG

#Projekstg #RM50 #FreegiftBernilaiRM38
#Audie_leadwithlove
#MeroketRm1000seMinggu
#SHOMTRAVEL2018